|
Κτυπάτε στο μίξερ τους κρόκους των αβγών μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν ένα αφράτο μίγμα.
|
|
Σε ένα άλλο μπολ βάζετε το μασκαρπόνε και ρίχνετε μέσα το μίγμα των κρόκων ανακατεύοντας καλά.
|
|
Κτυπήστε τα ασπράδια σε μια σφικτή μαρέγκα. Ενσωματώστε τη στο μίγμα του μασκαρπόνε. Προσθέστε το ρούμι. Ραντίστε τα 6 μπισκοτάκια με τον καφέ εσπρεσσο. |
|
Βάλτε από 1 μπισκοτάκι στο βάθος κάθε ποτηριού. Μοιράστε τη κρέμα μασκαρπόνε στα ποτήρια. Ρίξτε από πάνω τα κομματάκια της κουβερτούρας και πασπαλίστε με το κακάο. |
|
Διατηρείστε το γλυκό κρύο στο ψυγείο.
|
|
|
|
|