|
Ρίχνετε όλα τα υλικά για την ζύμη μέσα στο μπλέντερ και χτυπήστε τα για 2-3 λεπτά. Βάλτε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. Πριν το χρησιμοποιήσετε ανακατέψτε το καλά. |
|
Φτιάξτε τις κρέπες χρησιμοποιώντας ένα σαγανάκι ελαφρά βουτυρωμένο και για μεζούρα χρησιμοποιήστε ένα φλιτζάνι του καφέ, δηλαδή ζεσταίνετε το σαγανάκι με λίγο βουτυράκι και αδειάζετε ένα φλιτζανάκι του καφέ μίγμα για κρέπα μέσα. Αφήνετε την κρέπα να ψηθεί από τη μία πλευρά και με μια σπάτουλα την αναποδογυρίζετε. Βγάζετε την κρέπα από το σαγανάκι και φτιάχνετε την επόμενη μέχρι να τελειώσει όλος ο χυλός.
|
|
Ετοιμάζετε τη γέμιση. Σε ένα μπολ βάζετε τον ανθότυρο και τον λειώνετε με ένα πιρούνι. Ρίχνετε το μέλι, το λικέρ και την κανέλα. Ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει το μίγμα ομοιογενές. |
|
Ετοιμάζετε τη σάλτσα. Στο μπλέντερ του μίξερ σας ρίχνετε τη μαρμελάδα, το κονιάκ και το νερό. Τα κτυπάτε καλά και τα βάζετε σε ένα μπολ. |
|
Γεμίζετε τις κρέπες με το μίγμα του ανθότυρου. Τις τοποθετείτε μέσα σε ένα ταψάκι και τις περιχύνετε με τη μισή σάλτσα. |
|
Τις ζεσταίνετε στο φούρνο στους 70ο για περίπου 15 λεπτά, τις σερβίρετε ζεστές στα πιάτα, περιχύνοντάς τες με την υπόλοιπη σάλτσα.
|
|
|
|
|