|
Ξύνετε την κουβερτούρα στον τρίφτη από την χοντρή του μεριά. |
|
Καθαρίζετε και κόβετε τις μπανάνες σε ροδέλες. |
|
Παίρνετε μια ταρτιέρα και απλώνετε το ένα φύλλο σφολιάτας να καλύψει τον πάτο και τα τοιχώματα. |
|
Αδειάζετε μέσα το 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα. Ρίχνετε την τριμμένη κουβερτούρα και τα κομματάκια της μπανάνας. Αν υπάρχει κενό ρίχνετε ακόμα ζαχαρούχο γάλα. |
|
Σκεπάζετε την τάρτα με το άλλο φύλλο σφολιάτας και πιέζετε στις άκρες να κολλήσει το κάτω φύλλο σφολιάτας με το πάνω. Τρυπάτε με πιρούνι όλη την επιφάνεια του πάνω φύλλου. |
|
Σκεπάζετε με ένα λαδόχαρτο για να μην αρπάξει στο ψήσιμο η σφολιάτα και ψήνετε στους 180ο για περίπου 40 λεπτά και μέχρι να ροδοκοκκινίσει η σφολιάτα. Την βγάζετε από το φούρνο, την αφήνετε να χλιαρέψει. |
|
Την πασπαλίζετε με μπόλικη άχνη ζάχαρη και κανέλα. Την κόβετε σε κομμάτια. Προσοχή γιατί εάν είναι πολύ ζεστή η γέμιση θα κυλήσει προς τα έξω.
|
|
|
|
|