|
Παίρνετε το καλά καθαρισμένο πεπόνι και το βάζετε στο μπλέντερ μέχρι να γίνει ένας ομοιογενής βελούδινος πολτός. |
|
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη ζάχαρη το κορν φλάουρ και το γάλα. Μόλις ανακατευτούν καλά τα βάζετε σε μια κατσαρόλα και ξεκινάτε να τα ζεσταίνετε. |
|
Ρίχνετε μέσα και το πολτό πεπονιού. Τα ανακατεύετε και το ζεσταίνετε σιγά-σιγά μέχρι να αρχίζει να πήζει ελαφρά. |
|
Παίρνετε τα ποτήρι και στον πάτο βάζετε από ένα μπισκοτάκι αμαρέττι. Το ραντίζετε με λίγο ρούμι. Μοιράζετε τη κρέμα πεπονιού στα ποτήρια ισομερώς. |
|
Τα παγώνετε καλά στο ψυγείο και διακοσμείτε με φυλλαράκια δυόσμου.
|
|
|
|
|