|
Σ ένα κατσαρολάκι βάζετε το γάλα .Ρίχνετε τα ξυλάκια της κανέλας και τη φλούδα λεμονιού.Ανακατεύετε και το αφήνετε να ζεσταθεί σε σιγανή φωτιά. |
|
Εν τω μεταξύ σένα μπόλ βάζετε τους κρόκους των αυγών ,προσθέτετε τη ζάχαρη και τους χτυπάτε καλά μέχρι να αρχίσουν να ασπρίζουν. |
|
Στο μπόλ με τα αυγά προσθέτετε το κορν φλάουρ και συνεχίζετε το χτύπημα. |
|
Αδειάζετε το μείγμα των κρόκων μέσα στο κατσαρολάκι με το γάλα δυναμώνετε το μάτι και συνεχίζετε να ανακατεύετε μέχρι να φύγει ο αφρός που σχηματίζετε στην επιφάνεια και να δέσει το μείγμα. |
|
Αδειάζετε το περιεχόμενο στα μπολάκια.Τα βάζετε στο ψυγείο. |
|
Οταν έλθει η ώρα να τα καραμελώσετε ρίχνετε μία κουταλιά ζάχαρη και τη απλώνετε πάνω στην επιφάνεια κάθε κρέμας. |
|
Μ ε ένα ειδικό φλόγιστρο καίτε τη ζάχαρη η οποία και καραμελώνει στην επιφάνεια. |
|
|
|
|