|
Σε μία κατσαρόλα βάζετε το γάλα και τη ζάχαρη.Ανακατεύετε σε χαμηλή φωτιά.Προσθέτετε το ανθόνερο. |
|
Σ ενα μπόλ διαλύετε το κόρν φλάουρ με λίγο κρύο νερό.Ανακατεύετε καλά. |
|
Ρίχνετε το κορν φλάουρ μέσα στη κατσαρόλα με το γάλα αφού το έχετε ανακατέψει(το κορν φλάουρ για τελευταία φορά καλά).Προσθέτετε τη μαστίχα Χίου αφού την έχετε κοπανίσει σ ένα γουδί με λίγη ζάχαρη. |
|
Συνεχίζετε να ανακατεύετε μέχρι να δέσει η κρέμα.Αποσύρετε από τη φωτιά. |
|
Μοιράζετε τη κρέμα σε μπολ.Και αφήνετε να κρυώσει. |
|
Στολίζετε τα μπολ με φιστίκια Αιγίνης,τριμμένη καρύδα,αμύγδαλα.όλα ψιλοκοπανισμένα |
|
|
|
|