|
Κοσκινίζετε καλά , το αλεύρι μαζί με τη μαγιά. |
|
Σ’ ένα μπολ σπάτε τα αυγά και ενώ τα χτυπάτε ελαφρά προσθέτετε σταδιακά την κρυσταλλική ζάχαρη και το χρώμα. |
|
Βάζετε το μπολ σε μπεν μαρί και το χτυπάτε καλά για να ομοιογενοποιηθεί . |
|
Μετά το χτυπάτε στο μίξερ για περίπου 10 λεπτά το μείγμα για να φουσκώσει αλλά και να κρυώσει. Αρχικά σε σιγανή σκάλα και στη συνέχεια σε δυνατή.
|
|
Μετά από 10 λεπτά σβήνετε το μίξερ και ρίχνετε μέσα το αλεύρι με τη μαγιά και ανακατεύετε καλά και σιγά σιγά με το χέρι.
|
|
Βουτυρώνετε τις ειδικές φόρμες για μπισκότα και προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. |
|
Βάζετε το μείγμα σε κορνέ, γεμίζετε τις φόρμες και από πάνω προσθέτετε ζάχαρη άχνη.
|
|
Τοποθετείτε τις φόρμες για 15 λεπτά στο φούρνο. |
|
|
|
|