|
Βάζετε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τα ζεσταίνετε σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας διαρκώς με σύρμα.
|
|
Όταν ζεσταθεί και λιώσει η ζάχαρη, βάζετε το μείγμα σε μίξερ και το δουλεύετε με τους συρμάτινους αυγοδάρτες μέχρι να κρυώσει και να αφρατέψει.
|
|
Όταν κρυώσει και είναι έτοιμο, βάζετε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και σχηματίζετε τους μπεζέδες πάνω σε λαδόκολλα που έχετε από πριν τοποθετήσει σε ένα ταψί..
|
|
Ψήνετε τους μπεζέδες σε προθερμασμένο φούρνο στους 120ο για περίπου 35 λεπτά, η μέχρι να ξεκολλάνε από τη λαδόκολλα.
|
|
Μπορείτε να τους γεμίζετε με πραλίνα αμυγδάλου ή με μους σοκολάτα. |
|
|
|
Οι μπεζέδες παρουσιάστηκαν στην εκπομπή "ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΙΟ" με θέμα το αυγό. |