| Συνταγές |

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 
Πιλάφι (Σμύρνη)
 
 
 
2νεροπότηρα ρύζι μπασμάτι
3 κ.σ. σταφίδα
3 κ.σ. κουκουνάρι
1 κ.σ. κανέλα
100 γραμ βούτυρο
 
Ξεπλένετε το ρύζι με καυτό νερό και το σουρώνετε
Σ ενα βαθύ τηγάνι βάζετε βούτυρο και καβουρντίζετε το κουκουνάρι. Προσθέτετε τη σταφίδα και ανακατεύετε.
Προσθέτετε το ρύζι και 2 νεροπότηρα νερό. Ανακατεύετε και προσθέτετε τη κανέλα
Μόλις βράσει και πιει τα υγρά του το φορμαρετε και το σερβίρετε σε πιατέλα.
   
 
 
 
 
_________________________________________________________________________________________  © eliasmamalakis.gr