|
Σε μία κατσαρόλα βράζετε το γάλα .
|
|
Σένα άλλο μπολ κτυπάτε τη κρέμα γάλακτος και προσθέτετε τη ζάχαρη. Προσθέτετε στο μπολ το βρασμένο γάλα και ανακατεύετε καλά.
|
|
Ψήνετε στον φούρνο τα φύλλα της σφολιάτας μέχρι να ροδίσουν . Τα αφήνετε να κρυώσουν.
|
|
Παίρνετε 4 ατομικά μπολάκια πυράντοχα. Μέσα στο κάθε ένα σπάτε με το χέρι σας το φύλλο σφολιάτας και σκεπάζετε τον πάτο. Προσθέτετε από πάνω τους 3,4 κουταλιές της σούπας καραμελωμένους ξηρούς καρπούς Συνεχίζετε με άλλη μία στρώση σπασμένη σφολιάτα. Ρίχνετε από πάνω το καυτό γάλα με τη σαντιγί.
|
|
Τοποθετείτε τα μπολάκια στο φούρνο. Ψήνετε στο γκρίλ για 15 λεπτά, στους 180ο
|
|
Σερβίρετε γαρνίροντας με κερασάκια και ξηρούς καρπούς.
|
|
|
|
Παρουσιάσθηκε στο επεισόδιο της "ΜΠΟΥΚΙΑ ΣΕ ΣΥΧΩΡΙΟ" στην Αλεξάνδρεια. |