|
Αφαιρείτε από τα μανιτάρια τα κοτσανάκια τους. Τα σκουπίζετε με μια βρεγμένη πετσέτα. Τα αφήνετε να περιμένουν. |
|
Πλένετε, καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα λαχανικά, δηλαδή το κολοκυθάκι, τις πιπεριές, τη μελιτζάνα και το κρεμμύδι. |
|
Σε ένα μέτριο τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο καλά και ρίχνετε μέσα τα ψιλοκομμένα λαχανικά. Τα σοτάρετε ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να μαραθούν. |
|
Τα σβήνετε με το λευκό κρασί, αλατίζετε, πιπερώνετε και ρίχνετε τη πάπρικα. Αφήνετε να μαγειρευτούν μέχρι να απορροφηθούν όλα τα υγρά. Τα βγάζετε και τα αφήνετε πάνω σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσουν. |
|
Σε ένα μπολ αδειάζετε το τυρί κρέμα και τα σοταρισμένα λαχανικά. Ανακατεύετε καλά.
Παίρνετε τα μανιτάρια και τα γεμίζετε με το μίγμα του τυριού. Πασπαλίζετε με γαλέτα και τα ψήνετε σε μέτριο φούρνο στους 170ο για 30 λεπτά. Τα σερβίρετε ζεστά.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |