|
Πλένετε και σκουπίζετε το κρέας. Το κόβετε σε μικρές μπουκιές. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και το αφήνετε να ζεσταθεί καλά. |
|
Ρίχνετε μέσα το κρέας, τα καρότα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα και τον αρακά και τα σοτάρετε ανακατεύοντας συνέχεια και μέχρι να ροδίσει το κρέας τουλάχιστον για 15 λεπτά. |
|
Ρίχνετε την πάπρικα, το αλατίζετε, το πιπερώνετε και σβήνετε με λευκό κρασί. Το σιγομαγειρεύετε μέχρι να απορροφήσει εντελώς το κρασί. Το βάζετε σε μια μεγάλη σαλατιέρα και το αφήνετε να κρυώσει. |
|
Κόβετε το κεφαλοτύρι σε μικρούς κύβους, το ρίχνετε μέσα στο αρνί και ανακατεύετε.
|
|
Ανοίγετε το πακέτο κρούστας και παίρνετε 2 φύλλα. Τοποθετείτε το ένα επάνω στο άλλο. Τα κόβετε στη μέση κατά πλάτος. Στη μέση κάθε κομμένης επιφάνειας τοποθετείτε 4-5 κουταλιές από το μίγμα με το αρνί και το τυρί. |
|
Κλείνετε τα φύλλα προς τα επάνω και τα συγκρατείτε με ένα μαλακό κοτσανάκι σέλινο. Τα βάζετε μέσα σε ένα ταψί και με τη βοήθεια ενός πινέλου τα λαδώνετε καλά παντού. Σκεπάζετε τα πουγκιά με αλουμινόχαρτο και τα ψήνετε για 35-40 λεπτά στους 180ο. Αμέσως μετά τα ξεσκεπάζετε και συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 20 λεπτά. Τα σερβίρετε ζεστά στα πιάτα.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |