|
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι και το σοτάρετε καλά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά του. |
|
Καθαρίζετε καλά και κόβετε στη μέση τα μανιτάρια, τα ρίχνετε μέσα στο κρεμμύδι που σοτάρετε. Αφήνετε να μαγειρευτούν και να εξατμιστούν τα υγρά τους. |
|
Ρίχνετε μέσα τα μπαρμπουνοφάσουλα και ανακατεύετε καλά. Συμπληρώνετε νεράκι μέχρι σχεδόν να σκεπαστούν τα υλικά, ρίχνετε μέσα τις ροδέλες καρότου, τη πάπρικα, μια πρέζα μοσχοκάρυδο και σιγοβράζετε το φαγητό με μισοσκεπασμένη τη κατσαρόλα για περίπου ½ ώρα. |
|
Αλατοπιπερώνετε και συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να σωθεί το νερό της κατσαρόλας και να μείνει σχεδόν μόνο το λάδι. |
|
Τα σερβίρετε σε βαθιά σαλατιέρα και καθένας βάζει στο πιάτο του όσο θέλει. Τρώγονται και ζεστά και κρύα και συνοδεύοντας από ελίτσες, λακέρδα και τουρσιά.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |