|
Σε μια μεγάλη βαθιά κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τις μερίδες από το κατσικάκι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν ελαφρά. Λίγες-λίγες. Τις βγάζετε και τις ακουμπάτε σε πιατέλα. |
|
Ρίχνετε μέσα στη κατσαρόλα τις ροδέλες του κρεμμυδιού. Τις σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν καλά. |
|
Ξαναβάζετε το κατσικάκι μέσα στη κατσαρόλα, ανακατεύετε τα δύο υλικά, ρίχνετε μέσα τα 2 φύλλα δάφνης, τα φύλλα λουίζας και τις 3 σκελίδες σκόρδο. Ρίχνετε 1 νεροπότηρο λευκό κρασί. |
|
Σκεπάζετε τη κατσαρόλα και αφήνετε το κρέας να μαγειρευτεί σε μέτρια φωτιά για τουλάχιστον 40 λεπτά. Αμέσως μετά δυναμώνετε τη φωτιά και ρίχνετε μέσα το χυμό του ροδιού. |
|
Μαγειρεύετε σε δυνατή φωτιά για 15 λεπτά ακόμα και αμέσως μετά χαμηλώνετε τη φωτιά, ρίχνετε μέσα τα σποράκια του ροδιού και κλείνετε τη φωτιά. |
|
Το σερβίρετε ζεστό συνοδεύοντάς το με πουρέ σελινόριζας.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |