|
Στη συνέχεια την πλάθετε σε μπαλάκια, τα αλευρώνετε και ανοίγετε τα φύλλα στη μηχανή (στο 1 δύο φορές, στο 3, στο 5 και στο 6 από μια φορά) και τις κόβετε.
Τις τηγανίζετε σε καυτό σπορέλαιο (σε μέτρια φωτιά για να μην παρατηγανίζονται) και τις τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί.
Την άλλη μέρα φτιάχνετε το σιρόπι. Βράζετε πρώτη τη ζάχαρη και το νερό και μετά ρίχνετε το μέλι, βγάζοντας το αφρό.
Χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό και τις μελώνετε.
Τις πασπαλίζετε με καρύδια τριμμένα και κανέλα.
|