|
Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνετε λίγο λάδι και ρίχνετε τη μισή ποσότητα ψιλοκομμένου κρεμμυδιού και τη παντσέτα. Προσθέτετε το κουκουνάρι, την κρέμα γάλακτος και σβήνετε τη φωτιά. Προσθέτετε το τριμμένο τυρί, τη ρόκα ψιλοκομμένη και αφήνετε για λίγο να πάρει μια βράση. Γεμίζετε τις πατάτες και τις βάζετε στο φούρνο να πάρουν λίγο χρώμα.
|
|
Ρίχνετε λάδι σε ένα τηγάνι, ρίχνετε μισό ψιλοκομμένο κρεμμύδι ακόμα, τα φιλέτα που τα έχετε αλευρώσει, τη λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη, το φασκόμηλο, το κόκκινο κρασί, το χυμό από πορτοκάλι και το ζωμό κρέατος. Αφήνετε τη σάλτσα να δέσει και σερβίρετε και με τις πατάτες.
|