|
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι. Ρίχνετε μέσα το σκόρδο και μόλις αρχίσει να καίγεται το βγάζετε.
|
|
Αλευρώνετε απαλά το κουνέλι και το τηγανίζετε και από τις δυο πλευρές. Μόλις ροδοκοκκινίσει ρίχνετε τα φυλλαράκια του δενδρολίβανου και σβήνετε με το ξίδι. |
|
Κλείνετε τη φωτιά και σκεπάζετε το τηγάνι με ένα καπάκι.
Σε τρία λεπτά είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
|
|
Συνοδεύτε το με ένα καλό λευκό κρασί και για γαρνιτούρα πατάτες τηγανητές.
|
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |