|
Μουλιάζετε από βραδύς τα ρεβίθια μέσα σε μια λεκάνη. Τα αφήνετε να φουσκώσουν καλά.
|
|
Την άλλη μέρα το πρωί τα ξεπλένετε με νερό και τα τρίβετε να φύγουν όσο περισσότερα φλούδια γίνεται. |
|
Τα βάζετε μέσα σε μια κατσαρόλα, ρίχνετε μέσα τα 2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη, τα αλατίζετε και ρίχνετε 1 νεροπότηρο ελαιόλαδο. |
|
Πασπαλίζετε με 1-2 κουταλιές αλεύρι και ανακατεύετε. |
|
Προσθέτετε νερό μέχρι να σκεπαστούν τα ρεβίθια και να είναι και 1 1/2 πόντο παραπάνω. |
|
Σκεπάζετε τη κατσαρόλα και μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά για περίπου 1 1/2 ώρα. |
|
|
|
|
|
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |