|
Λίγα στίγματα κρόκου αρκούν να δώσουν χρώμα και γεύση σε φαγητά και γλυκά.Ο κρόκος της Κοζάνης αναγνωρίζεται διεθνώς σαν κορυφαίος .Κρίμα όμως που ο περισσότερος εξάγεται σε μορφή bulk και όχι σε τελικό προιόν .Στην Ελλάδα πρέπει να αρχίσουμε να τον χρησιμοπoιούμε περισσότερο.
Τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι εκτός από το χαρακτηριστικό χρώμα και άρωμά του που δίνει στα φαγητά περιέχει και συστατικά τα οποία προστατεύουν τον ανθρώπινο οργανισμό από πολλές και ποικίλες αρρώστιες.΄Οπως νευροπάθειες,καρκίνο,.Είναι δε ενισχυτικό μνήμης.
Παραγωγός: Ένωση Κροκοπαραγωγών Κοζάνης Διεύθυνση: Κοζάνη 500 10 Τηλέφωνο: 2461063283
|