english

 

Aγαπημένα
Πίσω στη κεντρική σελίδα των αγαπημένων
ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΚΕΛΑΡΙ
Από ζύμωση γλεύκους σταφυλής. Παράγεται στη Ζίτσα στο οξοποιείο της οικογένειας Βαιμάκη με τη μέθοδο της αργής ζύμωσης.Είναι προιόν των ποικιλιών ντεμπίνα και βλάχικο και παλαιώνεται 3 χρόνια σε βαρέλια από δρύ και καστανιά

Παραγωγός: Οικ. Βαϊμάκη
Διεύθυνση: Ζίτσα Ιωαννίνων

 
 
 
 
 
 
 
καλό
πολύ καλό
άριστο